maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pepin käärmetanssi

Peppi näkee nettipalstalla, jossa silloin tällöin vierailee, ilmoituksen kotia etsivästä, komean kokoisesta tiikeripytonista.

"Oih, muistanpa sen hassun kerran, kun pitelin tuollaista suurta kuristajakäärmettä, jotta minusta otettaisiin kuva. Käärme oli niin eläväinen, että tilanteesta syntyi kontakti-improvisaatio minun ja käärmeen välille. Seurasin ja myötäilin sen lumoavia liikkeitä. Se oli kerrassaan pyhä hetki! Minä ja käärme. Yhtä liikettä. Olin vajonnut käärmeen kiehtovan, notkean, vahvan kehon liikkeen pauloihin. Pian ympärilleni olikin kerääntynyt väkeä ja jalkoihini heiteltiin kolikoita! Minua luultiin käärmetanssijaksi! Hmm... Voisinkohan lisätä sen ansioluettelooni? "



Peppi jää hetkeksi hymy suin muistelemaan tilannetta, mutta pian tarkentaa katseensa jälleen ilmoitukseen.

"Kyllähän Ilotaloon yksi käärmeen roikale mahtuu. Sehän olisi hauska toveri! Sikuriinankin on hyvä tottua monenlaisiin eläintovereihin. Että tänne vaan käärme! Ja jos Amanda tahtoo joskus kaneistaan eroon, ei käärme kauaa aikailisi. Luonnon kiertokulkua parhaimmillaan! " Niine hyvineen impulsiivinen Peppi tuttuun tapaansa ryhtyy toimeen ennen kuin ajattelee. Hän ottaa yhteyttä ilmoituksen jättäjään, maalailee komeat kuvat talostaan ja maaseutumiljööstä, puhuu tyypin kerrassaan pyörryksiin. Puhelun päätyttyä, Pepille on tulossa tiikeripyton. Nelisen metriä vahvaa ja sulavaa liikettä. Oih! Peppi tanssahtelee ilosta!


3 kommenttia:

  1. Peppi käärme tanssijana! Ei hullumpi idea ja kivaa että Pepillä on nyt kaksi lemmikkiä. (Sikuriina ja käärme) T: Auris!

    VastaaPoista
  2. Anteeksi kaksi kertaa toistnut kommentti!!!!! T. Auris

    VastaaPoista
  3. Ei haittaa muru! <3 Hiii, kiva, että tykkäsit. :-) Todellakin on hauska, että Pepillä lemmikit lisääntyy. Sikruiina on niin haastava lemmikki, että kaikki muut tuntuu leluilta siihen verrattuna! ;-)

    VastaaPoista