lauantai 5. maaliskuuta 2016

Auris kertoilee: Nukkekodin uusi elämä


        Täältä tulee kymmenvuotias Auris mukaan tämän blogin maailmaan!

Vanhasta italialaisesta nukkekodista on tullut oikea monipuolisuudentalo! Nykyään siellä asustavat The Trash Packit ja lalaloopsyt sekä joukko Bungeeseja. The Trash Packit ovat toisessa kerroksessa, lalaloopsyt kolmannessa ja Bungeesit ylimmässä kerroksessa, alin kerros on aikuisten maailmaa, mutta vielä vähän tyhjillään.    

Seuraavaksi pientä tutustumista lalaloopsyhin!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
 

Tässä on LUMI. Hän pitää kokkaamisesta ja siinä häntä auttavat hänen jääkarhunsa ja lumiukko. Lumin lempivärit ovat vaaleansininen ja valkoinen.


Tämä tässä on SALLA. Salla rakastaa seikkailuja ja on rohkea. Sallaa auttaa kaikissa pulmissa hänen ikioma pöllö. Sallan lepiväri on purppura.


Tässä on MATLEENA, joukkomme nuorin. Matleena rakastaa pehmolammastaan ja nukkuukin aina sen kanssa. Matleenan suosikkiväri on vaaleanpunainen.


Tämä on INKERI. Inkeri on kiltti ja eläinrakas. Hänellä on kaunis perhonen. Inkerin lempiväri on vihreä. Inkeri kirjoittaa myös itse runoja.


Hän on PRINCESS. Princess on töissä kampaamossa. Hän pitää kissoista ja hänellä onkin pinkki kissa. Hänen lempivärit ovat kaikki pinkin sävyiset.


Hänen nimensä on STELLA. Stella on hyvin luova ja rakastaa maalaamista. Stellalla on oma pieni hevonen. Lumi ja Stella ovat sisaruksia. Hänen lempivärinsä on oranssi.


Tämä tyttö on nimeltään RIINA. Hän harrastaa balettia. Riinalla on joutsen pehmolelu. Riinan lempiväri on punainen. Hänen paras kaveri on Princess.


TÄHTI on kiinnostunut avaruudesta. Hänellä on kaukoputki, pienoiskuu ja oma leluraketti. Tähti omistaa myös linnun. Tähti on joukon teknologiavelho. Hänellä ei ole lempiväriä.

6 kommenttia:

  1. Onpa kiva tutustua Auriksen nukkekotiväkeen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos,kiva että tykkäät. Lisää tulossa!:D

    terveisin: Auris

    VastaaPoista
  3. Oi miten hienoa, että Auris on tullut mukaan nukkeilemaan, uutta freesiä näkemystä ja uusia hahmoja <3 - Kreetan Viikinki :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos<3 Ensiviikolla tarina jatkuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -Auris

    VastaaPoista
  5. Kiitos, on kiva päästä Aurkiksen nukkekotielään mukaan! Malakoffeilta Kauppakylästä terveisiä ja Salmelta myös!

    VastaaPoista
  6. Kiitos, sinunkin nukkekodeissa on aivan ihania jutskia!
    Terveisin: Auris

    VastaaPoista